Zupy
Dania główne
Rolada wołowa z kluski i modrą kapustą32,-
Policzki wołowe z puree chrzanowym i glazurowaną marchewką 31,-
Pieczeń z karkówki z kluskami i modrą kapustą26,-
Kotlet schabowy z puree i kapustą zasmażaną24,-
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym z czerwonym pieprzem ,kaszą gryczaną i brokułami29,-
Udko z kaczki z kaszą gryczaną jabłkiem i żurawiną32,-
Filet z kurczaka grillowany lub panierowany frytki i surówka.24,-
Rolada drobiowa ze szpinakiem w sosie śmietanowym z puree i zestawem surówek27,-
Stek z łososia z kluskami szpinakowymi i kalafiorem39,-
Sandacz z ryżem ze słonecznikiem, sosem z palonego czosnku i brokułami.35,-
Sałatka grecka /ogórek zielony, pomidor, oliwki czarne, papryka, cebula, ser feta, sos vinegret/19,-
Sałatka z grillowanym kurczakiem / filet, mozarella, suszone pomidory, pomidorki koktajlowe, bukiet sałat, słonecznik, sos vinegret/ 25,-
Placek po węgiersku /z gulaszem wołowym/28,-
Pierogi z mięsem / 8szt./16,-
Pierogi ruskie / 8szt./14,-
Camembert panierowany z żurawiną, frytki, surówka22,-
Makaron alla carbonara / z boczkiem na bazie śmietany i ziół - do wyboru makaron: spaghetti lub wstażki/20,-
Makaron z sosem bolognese / z mięsem wołowym - do wyboru makaron: spaghetti lub wstążki/ 25,-
Kasza burgul z warzywami i pestkami dyni19,-
Raviollini ratatouille z pesto./VEGAN/20,-
Tortelloni z wołowiną, pomidorami suszonymi w sosie śmietanowym20,-
Tortelloni z ricottą i szpinakiem w sosie z papryką wędzoną20,-
Dodatki
Dania dla dwojga
Desery
Dla małych brzuszków
Tabela alergenów
Zatrudnimy kucharza z doświadczeniem oraz kelnerów/kelnerki Szczegółowe informacje tel. 506 146 216
Pobierz Flash Player aby móc otworzyć odtwarzacz muzyki.